Jom Berblogging!

0


Salam ....

Oh ya! Kenapa tetibe nk berblogging kan?

  1. Teruja dengan blog Zura! (Padehal sebenarnye jeles)... Yelah, mane taknye jeles sebab dia citer perjalanan kehidupan sebagai seorang ibu mengandung... So, aku pun nak ikut jejak langkah dia... Bolehlah kita berkongsi citer dan maklumat kn Zura?
  2. My best frens iaitu Pu3 n Lilis... Mereka pun dok sebok berblogging... bercerita tentang persiapan, perjalanan majlis mereka... Pape pun aku doakan semoga persiapan dan perjalanan majlis korang berjalan lancar.... Mybe lepas 3 bln lg, kita boleh berkongsi citer kehidupan sebagai seorang isteri pulak kn... chewah!
Oklah... bye!

0 Response to "Jom Berblogging!"

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

    Jangan Lupa Click di nuffnang ye!

    About Me

    My Photo
    feeda84
    Telok Panglima Garang, Selangor, Malaysia
    View my complete profile

    Daisypath Anniversary Tickers

    Daisypath Anniversary tickers

    Lilypie Pregnancy Tickers

    Lilypie Pregnancy tickers

    My Blog List

    • pengorbanan tuk insan bernama MAMA!! - Hai ollsss... lamanya la x buat blog ni...dah bersawang2 kot.... mcm rasa sedih je arini..sedih pagi ni sbb pepagi tgk cek gaji RM500++ melayang camtu je.....
      4 years ago
    • Kronologi Bersalin Part 1 - Salam dan Hai, Maaf kekangan masa sebagai seorang mama mengehadkan saya untuk menulis post ini. Baiklah sebagai perkongsian, sedikit kronologi kisah bers...
      5 years ago
    • Puting Kopek - Diam tak diam sudah sebulan lebih Qayyum becerai dengan puting. Alhamdulillah inilah berkat kesabaran aku dan suami, kami hanya guna psikologi sahaja. *J...
      6 years ago
    Powered by Blogger.

    Followers